Marleen Vulic

Talentencoach en Psychosociaal hulpverlener

Hallo ik ben Marleen.
Mijn missie is mensen begeleiden op hun innerlijke ontdekkingsreis, hun harts-tocht, en hen weer in verbinding brengen met hun kracht en hun unieke talenten.

Mijn verhaal

Als klein meisje was ik al geïnteresseerd in het gedrag van mensen en de keuzes die ze maken.

Tijdens gebeurtenissen op mijn werk en in mijn familie werd ik zodanig met mijn gedrag, mijn overtuigingen en met mijn emoties geconfronteerd dat ik op zoek wilde gaan wie ik werkelijk (in essentie) ben zonder deze overtuigingen en wat ik werkelijk graag zou willen doen.

Dit heeft geleid tot het volgen van de opleiding integrale psychologie en kunstzinnige counseling aan de Academie Integrale Menswetenschappen. In eerste instantie ben ik gestart met de opleiding integrale psychologie om mijzelf beter te leren begrijpen, later volgde het verlangen om met de opgedane kennis en ervaringen mensen te begeleiden.

In 2017 kwam het Talentenspel op mijn pad. Ik maakte kennis met deze vorm van begeleiden en ben laaiend enthousiast. In deze werkvorm valt alles samen. Het talentenspel is een instrument om op een luchtige, speelse manier snel de diepte in te gaan en je verbinding met inspiratie en bezieling weer te voelen. Zie ook www.talentenspel.nl

Waar ik in geloof

Inzicht is de eerste stap naar heling

Begin! Alleen dan kan het onmogelijke mogelijk worden ~ Thomas Carlyle

Als je doet wat je altijd deed, krijg je wat je kreeg ~ Einstein

Ieder mens is uniek en heeft bij hem/haar passende talenten

In het hart van elk probleem ligt een kans

In het laten varen van onze perceptie ontstaat ruimte om op een andere manier waar te nemen ~ Ingspire.nl

Een andere invalshoek kan het verschil maken tussen problemen en kansen

Waarom Harts-tocht?

Volg je hart want dat klopt!
Leven vanuit je hart!
Waar het hart vol van is loopt de mond van over!
Een hart van goud!

Er bestaan talloze spreuken over het hart en allemaal hebben ze te maken met gevoel. Harts-tocht gaat over de reis naar binnen, de reis naar je gevoel en je intuïtie. Het is de meest inspirerende en interessante reis die je kunt maken want deze reis leidt je terug naar jezelf, jouw wijsheid, jouw waarden en jouw inspiratie.

In verbinding met de wijsheid van je hart:

  • Krijg je meer zelfvertrouwen
  • Word je krachtiger
  • Leer je loslaten of anders vasthouden
  • Kom je in verbinding met je zielsverlangens
  • Ontdek je waar je blij van wordt
  • Ontdek je patronen en overtuigingen die je verhinderen het leven te leven dat jij wil leven.
  • Word je hart je kompas dat aangeeft of het klopt wat je zegt en wat je doet.

“Hartstocht is de verbinding tussen alles wat in jezelf leeft en het leven om je heen.”

Jeffrey Wijnberg ~psycholoog

Vragen of interesse? Stuur een bericht of bel 06-42001561