Ervaringen

Ervaringen met Psychosociale hulpverlening en Talentenspel

Het begon met een oproepje na de yoga om proefpersoon te willen zijn bij Marleen voor haar studie. Wat voor mij begon zonder richting ontwikkelde zich al snel als een route, een tocht...

Op reis
Het begon met een oproepje na de yoga om proefpersoon te willen zijn bij Marleen voor haar studie. Wat voor mij begon zonder richting ontwikkelde zich al snel als een route, een tocht. Marleen nam mij mee op reis, mijn reis. Hoewel ik geen idee had van een tocht, werd gedurende onze gesprekken toch iets van een pad zichtbaar. Door middel van fijne gesprekken en creatieve sessies, (we hebben o.a. getekend, gewandeld, muziek geluisterd) heb ik overtollige last van me afgeschud en ben lichter met de rest van mijn route doorgegaan. Een route die mij nu helderder voor de geest staat, dan voor ik eraan begon. Marleen was voor mij een reisleidster die mij in etappes op pad heeft gestuurd en na elke etappe vroeg hoe het was en of ik weer verder wilde. Het was een avontuur dat ik niet had willen missen.
De gesprekken met Marleen waren ook de aanzet tot dit gedicht:
Tocht

Elke reis heeft een planning
Grondig of op gevoel
De mitsen en de maren
Het gepieker en gewoel

Elke tocht kent gewenning
Aan de lasten van de ziel
Aan het eelt en de blaren
En de keren dat je viel

Elk vertrekken heeft zijn kruis
Zijn gevaren en de pech
Het verlangen naar een thuis
Het alleen zijn onderweg

Aan elke route hangt een prijs
Die je bereid bent te betalen
Het kleurt jouw leegte met verhalen
En maakt je zo oneindig wijs.

Bert

Bert,

Almelo

Door Marleen haar vriendelijke, warme persoonlijkheid weet ze je meteen op je gemak te stellen… Marleen laat je goed uitpraten en door haar manier van vragen stellen zet ze je aan het denken..

Door Marleen haar vriendelijke, warme persoonlijkheid weet ze je meteen op je gemak te stellen…

Marleen laat je goed uitpraten en door haar manier van vragen stellen zet ze je aan het denken.. En laat je op deze manier je valkuilen e.d. zien…

Ze geeft je handvatten waar je wat mee kan… Uiteindelijk moet je het zelf doen. Maar door Marleen heb ik zoveel over mijzelf geleerd.. Open, eerlijk, humor, je in je waarde laten, veel kennis, eerlijk, lief…

dat is Marleen ten voeten uit.

Irene, Hengelo

Irene,

Hengelo

De opbouw van het Talentenspel zit goed in elkaar. Na elke sessie leek het mooier te worden en werd ik steeds nieuwsgieriger. Ik vond het heel waardevol om telkens een ...

De opbouw van het Talentenspel zit goed in elkaar. Na elke sessie leek het mooier te worden en werd ik steeds nieuwsgieriger. Ik vond het heel waardevol om telkens een verslag te schrijven, waardoor je het als het ware nogmaals beleeft.

Het aanspreken van het on(der)bewuste in de associaties en imaginaties, de boom en de levensmissie hebben mij veel inzichten gebracht. Prachtig vind ik dat alles klopt!

Het was/is voor mij een diepe spirituele ervaring. Ik ben heel dankbaar dat ik het spel mocht spelen. Ik ben een zeer tevreden koningin. Belangrijk inzicht voor mij is ook dat de levensmissie er altijd al is geweest, uniek is en dat die niet gevormd wordt door ervaringen in het leven.

Het Talentenspel en jij, Marleen lijken bij elkaar te horen. We kennen elkaar al heel wat jaren en ik ervaar dat dit spel bij jou past als een op maat gemaakte jas! Jouw intuïtie, aanvoelen en de vaardigheden, inzichten die je in jouw opleiding hebt verworven, komen prachtig samen in het Talentenspel.

Tijdens het spel schep je een veilige omgeving, observeert en voelt, stelt zonder oordeel vragen die helpend zijn. Ook verwoord je wat jij ervaart, voelt, weet en checkt of het klopt op een respectvolle manier. Ik vond het heel prettig dat je de tijd nam. Dankjewel voor dit waardevolle cadeau.

Inge, Hengelo

Inge,

Hengelo

De eerste keer dat je Marleen ziet weet je, dat zit goed, daar voel ik me totaal bij op mijn gemak en kan ik totaal mezelf zijn. Dit is cruciaal wil je het optimale bereiken. Het is alleen al fijn ....

 

Ervaring Talentenspel

De eerste keer dat je Marleen ziet weet je, dat zit goed, daar voel ik me totaal bij op mijn gemak en kan ik totaal mezelf zijn. Dit is cruciaal wil je het optimale bereiken. Het is alleen al fijn om met haar te praten, ze heeft geen oordeel en je merkt al gelijk dat ze echt een mensenmens is.

Je merkt aan alles dat ze echt oprecht in je geïnteresseerd is en dat dat alleen haar al voldoening geeft om te merken dat je een transformatie, groei doormaakt.

Met het Talentenspel kom je erachter wat jouw 12 Talenten zijn en wat die Talenten voor jou kunnen betekenen. Voor mij was het een hele openbaring, heel grootst.

Het moet nog steeds neerdalen. Marleen neemt de tijd voor je, als er op het moment dat je bij haar iets anders speelt dan gaat ze daar dieper op in. Ze is heel breed geïnteresseerd en onderlegd en heeft meestal wel tips van websites of boeken die je als ondersteuning zou kunnen gaan lezen.

Momenteel zit ik zelf in de transformatiefase, ik ben bezig om mijn Talenten te benutten. Ik zou zeker Marleen in nabije toekomst nogmaals benaderen om mij te helpen als ik vastloop of gewoon met haar wil praten. Het fijne is dit kan ook allemaal. Ik kan het iedereen aanraden.

De beste investering is in jezelf.

Kim, Rijssen

Kim,

Rijssen

Je kent dat vast wel van die kippenvel momenten, van die ongelooflijk bijzondere gewaarwordingen, van die bizarre ervaringen, van die “om-nooit-te-vergeten- ....

Ervaring Talentenspel

Je kent dat vast wel………………………… van die kippenvel momenten, van die ongelooflijk bijzondere gewaarwordingen, van die bizarre ervaringen, van die “om-nooit-te-vergeten-momenten”……………………..

Het “talentenspel” dat ik samen met Marleen “gespeeld” heb is zo een gewaarwording…………………………………………………Elk woord dat ik voor mijn beleving, ervaring gebruik vangt de “waarde van mijn beleving” niet. Woorden schieten te kort. Voor mij is “het spelen van het Talentenspel” met Marleen één van de meest bijzondere momenten in mijn leven. Het is en blijft een onbeschrijflijk belevenis.

Het is voor mij niet met woorden te omschrijven wat er met mij gebeurde tijdens het spelen van dit spel. Het is en blijft voor mij een wonder. Aan de hand van Marleen heb ik de stappen genomen die dit spel vraagt. Ik was bereid om haar te volgen, om te doen wat zij vraagt en vanuit dit vertrouwen antwoorden te geven op haar vragen tijdens de bijbehorende visualisaties.

Het woord “talentenspel” doet de zoektocht naar je eigen talenten absoluut tekort. Het is een persoonlijke reis met je eigen lichaam en ziel om bij je (nog niet bekende) talenten te komen. 

Marleen gat mij tijdens deze “reis” het gevoel dat ik volledig op mezelf kon en mocht vertrouwen.

Als ik er nu naar terugkijk blijf ik nog steeds ontzettend verwonderd over wat er uit je eigen “ik” zichtbaar wordt door het spelen van dit spel.

Willy

Willy,

Zaltbommel

Ik kan je niet vertellen wat het Talentenspel je gaat geven. Simpelweg omdat het ontdekken en ontmoeten van je talenten voor iedereen anders is. Het is ook ...

Ervaring Talentenspel

Ik kan je niet vertellen wat het Talentenspel je gaat geven. Simpelweg omdat het ontdekken en ontmoeten van je talenten voor iedereen anders is. Het is ook niet zo dat je na één sessie of kennismaking het doel van het spel begrijpt of gaat ondervinden. Het is een proces. Een proces waarin je gaandeweg steeds meer begint te begrijpen.
Wat ik je namelijk wel kan vertellen is dat het Talentenspel je leert jouw talenten te zien en ermee om te gaan. En daardoor leer je om te gaan met jezelf. Te ontdekken hoe jij als mens, als persoon, in elkaar zit. En dat je met die kennis jezelf weer verder kunt ontwikkelen. Om vervolgens die ontwikkeling weer te kunnen gebruiken in je dagelijks leven. Dit op zowel persoonlijk als zakelijk vlak.

Voor mij persoonlijk heeft het Talentenspel veel gebracht. Het heeft mij ontzettend geholpen in een tijd waarin ik mijzelf niet meer begreep en misschien zelfs een beetje kwijt was. En hoe mooi is het dat door je talenten te vinden of te herontdekken je jezelf weer ziet en begrijpt. Het bijzondere aan het Talentenspel is dat het nooit stopt. Zelfs nadat ik mijn Levensboom had gemaak, is hij eigenlijk nog niet af. Niet voor niets zit het woord ‘Leven’ erin. En hoe tof is dat! Dat je er nooit helemaal klaar mee bent en je altijd op die ‘refresh’ button kunt klikken. 

Charlotte, Almelo

Charlotte,

Almelo

Toen mijn moeder overleed kwam in mij op: 'nu mag ik doen wat ík wil'. Maar wat wil ik dan...? Geen idee. Wat ik wel wist is dat je blij wordt als je iets met je talent(en) doet. Wat zijn die...

Toen mijn moeder overleed kwam in mij op: ‘nu mag ik doen wat ík wil’. Maar wat wil ik dan…? Geen idee. Wat ik wel wist is dat je blij wordt als je iets met je talent(en) doet. Wat zijn die dan precies? Ik wist van het bestaan van het Talentenspel en heb me aangemeld bij Marleen.
Dat was de juiste stap, want het voelde meteen goed. Marleen is een warme vriendelijke persoonlijkheid, waarbij ik me al snel op m’n gemak voelde. Bescheiden en tegelijkertijd doortastend en professioneel op basis van gelijkwaardigheid. Ze ‘ziet’ je en weet de juiste dingen te zeggen zonder oordeel. Zij neemt je mee in je proces. Belangrijk voor mij was, dat ze je volledig vrij laat, waardoor er geen druk is. Zodoende kon ik vrij en open de sessies ingaan, wat helpt om het maximale eruit te halen. Zo gebeurt precies wat er gebeuren moet. En bij mij zijn er heel waardevolle dingen gebeurt, waarvoor ik intens dankbaar ben. Mijn leven is blijvend veranderd.
Het prachtige Talentenspel van Willem Glaudemans onder begeleiding van Marleen kan ik alleen maar van harte ❤aanbevelen.

Trix,

Oldenzaal

Wat ik zo prettig vond aan de coaching van Marleen is haar warme, stimulerende, motiverende, niet oordelende houding. Het was een heerlijk...
Wat ik zo prettig vond aan de coaching van Marleen is haar warme, stimulerende, motiverende, niet oordelende houding.
Het was een heerlijk avontuur in ‘mijn binnenwereld’ en een voor mij passende manier om alles wat beeldender te maken.
Eigenlijk was het gewoon een cadeautje voor mezelf!
Martien
Martien,

Gramsbergen

De opbouw van het Talentenspel zit goed in elkaar. Na elke sessie leek het mooier te worden en werd ik steeds nieuwsgieriger. Ik vond het heel waardevol om telkens een ...

De opbouw van het Talentenspel zit goed in elkaar. Na elke sessie leek het mooier te worden en werd ik steeds nieuwsgieriger. Ik vond het heel waardevol om telkens een verslag te schrijven, waardoor je het als het ware nogmaals beleeft.

Het aanspreken van het on(der)bewuste in de associaties en imaginaties, de boom en de levensmissie hebben mij veel inzichten gebracht. Prachtig vind ik dat alles klopt!

Het was/is voor mij een diepe spirituele ervaring. Ik ben heel dankbaar dat ik het spel mocht spelen. Ik ben een zeer tevreden koningin. Belangrijk inzicht voor mij is ook dat de levensmissie er altijd al is geweest, uniek is en dat die niet gevormd wordt door ervaringen in het leven.

Het Talentenspel en jij, Marleen lijken bij elkaar te horen. We kennen elkaar al heel wat jaren en ik ervaar dat dit spel bij jou past als een op maat gemaakte jas! Jouw intuïtie, aanvoelen en de vaardigheden, inzichten die je in jouw opleiding hebt verworven, komen prachtig samen in het Talentenspel.

Tijdens het spel schep je een veilige omgeving, observeert en voelt, stelt zonder oordeel vragen die helpend zijn. Ook verwoord je wat jij ervaart, voelt, weet en checkt of het klopt op een respectvolle manier. Ik vond het heel prettig dat je de tijd nam. Dankjewel voor dit waardevolle cadeau.

Inge, Hengelo

Inge,

Hengelo

Stuur een bericht

Veel gestelde vragen

Worden de sessies/consulten vergoed?

Op dit moment worden de kosten vanwege de huidige wetgeving door de zorgverzekeraars niet vergoed.

Als je problemen werkgerelateerd zijn, kun je met je werkgever overleggen over vergoedingsmogelijkheden. 

 

Wat zijn de kosten?

Mijn uurtarief is 60 euro /uur (vrij van BTW).

Een sessie duurt gemiddeld 2 uur.

 

Hoe kan ik me aanmelden?

Dit kan telefonisch of via de mail.

Wanneer je je via de mail aanmeldt, neem ik zo spoedig mogelijk contact op.

Een kennismakingsconsult is gratis.

Kan ik ook 'losse' consulten boeken?

Ja dat kan.